Професія – «допомогти»

День працівника соціальної сфери був встановлений в Україні за указом президента на підтримку ініціативи працівників системи органів праці і соціальної політики і відзначається щорічно в першу неділю листопада.

Соціальні працівники відіграють важливу роль у нашому суспільстві . Виконуючи свою роботу вони кожен день захищають, підтримують та піклуються не захищеними верствами населення. Щодня на них чекають тисячі пенсіонерів, людей з фізичними функціональними обмеженнями , одинокі. Соціальні працівники не лише купують для них продукти , прибирають, допомагають по господпртсву, а й зігрівають теплом своєї душі.

Від імені Подільської районної партійної організації «ВО «Батьківщина» працівників соціальної служби Подільського району , що по вул. Маршала Гречка 10В, з професійним святом привітав керівник первинної партійної організації «ВО «Батьківщина» № 6 Віктор Деркач.

Вітаючи соціальних працівників подарунками та словами подяки, Віктор Павлович зазначив, що їх діяльність демонструє високу професійність, чуйність та людяність, незважаючи на недостатнє фінансування з боку державної влади.

«Вітаю Вас зі світом ! Щиро дякую Вам за вашу небайдужість та людяність . Нехай ваші мрії збуваються, хай життя дарує тільки радість та ніколи не згасає ваша невичерпна енергія» — зазначив Віктор Павлович у своєму привітанні.

Оставить комментарий