Повір у себе!

Дитинство — це щоденне свято, це посмішки на дитячих обличчях, це безмежна віра в себе і свої сили, це пізнання себе і усвідомлення того, що в світі немає нічого недосяжного. І недосяжного немає, навіть, якщо у тебе — інвалідність .

Традиційно, кожен рік реабілітаційний Центр для дітей та молоді з фізичними обмеженнями, що на Подолі, проводить фестиваль «Повір у себе».

«Такі фестивалі дозволяють творчій дитині показати і реалізувати себе, відчути частиною здорового суспільства. Адже найважливішою метою цього заходу –навчити дітей-інфалів вірити в себе »- говорить директор реабілітаційного Центру для дітей з фізичними вадами, голова громадської організації «Жінки Батьківщини» Подільського району Галина Висоцька.

Безліч конкурсів, сольних виступів та музичних номерів підготували конкурсанти. Ведучою фестивалю вже третій рік підряд була Заслужена артистка України ведуча національної філармонії України Віра Бондарчук. Подарувати щасливі хвилини згодилися творчі колективи Подільського району.

Традиційно, урочистим фіналом святкового дійства стало вручення призів. Нагороди отримали не тільки переможці творчого конкурсу, а й усі його учасники. Нагороджуючи дітлахів, Галина Михайлівна зазначила, що саме вони служать взірцями цілеспрямованості, твердості духу та наполегливості у досягненні мети: «Я вірю в цих дітей, в їхні здібності, які не замкнулися в собі, а силою духа та важкою працею продовжують адаптуватися до реалій життя».

Цього року в організації свята активну участь взяла Подільська районна громадська організація «Батьківщина молода». За словами її голови, Сергія Кононенка, молоде крило столичного БЮТу й надалі буде підтримувати дітей з Центру.

Оставить комментарий