Усі заслуговують на любов!


День Святого Валентина – свято не тільки для взаємно закоханих людей, але і для всіх, хто вірить у могутню силу любові і сподівається, що її чудотворне крило торкнеться і їх життя.

Цього дня кожна людина чекає на диво, яке може принести це почуття — діти та молоді люди із функціональними обмеженнями не є винятком. Вони, будучи обділеними у фізичному плані, потребують ще більше душевного тепла і ніжності. Адже, незважаючи на те, що їм важче пристосовуватися у цьому світі та нелегко відчувати його повноцінно, вони — відчувають, переживають, страждають.

Галина Висоцька, голова Подільської громадської організації «Жінки Батьківщини», у Реабілітаційному центрі для дітей та молоді з функціональними обмеженнями Подільського району організувала 14 лютого цього року святковий концерт з нагоди Дня Святого Валентина. Концерт носив благодійницькихй характер і мав на меті покращити настрій і вселити віру у щасливе майбутнє із близькими та дорогими людьми.

Як зазначила Галина Михайлівна,  незважаючи на те, що дане свято є порівняно новим і незвичним для українського суспільства, воно несе у собі заряд щирих почуттів та  має велике значення для будь-якої людини, незалежно від її національної приналежності. На її переконання, для молоді з обмеженими можливостями кожна крихта тепла є надзвичайно цінною.

«І справді, хотілося б, щоб діти, кожен день яких відмічений складною працею над собою, ніколи не відчували браку такого почуття як любов. Почуття, яке зцілює душевні рани і стирає фізичні недоліки. — вважає благодійниця — І, можливо, через краплинку любові, яку може подарувати хворій дитині кожен із нас, її світ зміниться: у ньому стане менше страждання і  більше радості».

Після закінчення концерту всі діти Центру отримали подарунки від голови громадської організації.

Усі заслуговують на любов!Усі заслуговують на любов!Усі заслуговують на любов!

Оставить комментарий