Подільська «Батьківщина» активно долучиласі до акції на захист Тимошенко

20 січня до Головного управління розслідування особливо важливих справ  Генеральної прокуратури України викликали на допит лідера «ВО «Батьківщина» Юлію Володимирівну Тимошенко.

До  прокуратури прийшли підтримати свого лідера активісти Київської міської  партійної організації «ВО «Батьківщина» та симпатики  політичної сили.  Виражаючи своє невдоволення діями влади, зокрема політичними репресіями і переслідуваннми своїх опонентів, активісти вимагали припинити тиск влади на лідера опозиції. Крім того, прихильники БЮТ вигукували слова підтримки до Юлії Володимирівки та співали патріотичні пісні.

Активно долучилася до акції протесту й Подільська районна партійна організація «ВО «Батьківщина». За словами керівників первинних партійних організацій Подільської районної партійної організації «ВО «Батьківщина» , партійці та активісти осередків, почувши звістку про те , що їхнього лідера в черговий раз влада намагається зломити, були обурені .

«Такого обурення однопартійців, я не бачив ще з часів «помаранчевої революції»- зазначив керівник ППО № 8 Віктор Деркач.

Подільська «Батьківщина» активно долучиласі до акції на захист ТимошенкоПодільська «Батьківщина» активно долучиласі до акції на захист ТимошенкоПодільська «Батьківщина» активно долучиласі до акції на захист ТимошенкоПодільська «Батьківщина» активно долучиласі до акції на захист Тимошенко

Оставить комментарий