Куточки захисту і розуміння

Навіть в такі «смутні часи» становлення нашої держави , де пересічних громадян лишають захисту та підтримки з боку держави, де громадська думка не береться до уваги  та свавілля влади призводить до багато кількісних акцій протестів, для мешканців Подільського району м.Києва існує куточки захисту і розуміння, а саме   громадські приймальні Подільської районної партійної організації «ВО»Батьківщина».

Сюди приходять люди  — не лише члени партії, а й ті, чиї погляди на життя, на суспільну політичну ситуацію в країні збігаються з позицією БЮТ. Тут люди інколи просять поради, інколи сперечаються, висловлюють свою власну думку стосовно політичних питань. Одним словом в громадській приймальні кожного дня йде живе спілкування.

Депутат Київської міської ради, заступник голови Подільської районної парторганізації «ВО «Батьківщина» Микола Володимирович Лук`янюк особисто веде прийоми. За словами депутата, з початку 2010 року та станом на грудень місяць цього року  було прийнято більше 600 мешканців.

«Жодна людина не  лишилась  без уваги, турботи та розуміння» — додає він.

Не відмовляються тут і від надання матеріальної допомоги. Незмінний на протязі багатьох років керівник приймальні по вул.. Фрунзе 115/3, Любов Григоріївна Олефір говорить, що з початку листопада та на сьогоднішній день , вже надано матеріальну допомогу 15-ти мешканцям,  на загальну суму близько  4000 грн.

«Дане питання є складним тому, що просити матеріальну допомогу людину змушують тільки надзвичайні або трагічні обставини: хвороби —  свої власні, або когось із близьких  і нарешті найстрашніше – смерть рідної людини. Лише такі сумні причини змушують  людей звертатися за матеріальною допомогою», — говорить Любов Григорівна.

Крім матеріальної допомоги мешканці звертаються за допомогою у вирішенні  житлово – комунальних  проблем, ремонту будинків  та під’їздів, з юридичних  питань які стосуються  субсидій  і пенсійного забезпечення .

Оставить комментарий